Jonna Tervomaa tekee paluun, edellisestä albumista jo seitsemän vuotta – uuden levyn julkaisupäivä selvillä

Tervomaalta uusi levy!

13.06.2024

Viime vuonna tasavuosisynttäreitään, 40-vuotista laulajanuraansa sekä debyyttialbuminsa 25-vuotisjuhlia viettänyt Jonna Tervomaa julkaisee uransa kahdeksannen studioalbumin Superaurinko perjantaina 30. päivä elokuuta. Tervomaa on valmistellut albumiaan koko kevään ja alkukesän ajan yhdessä tuottaja Väinö Walleniuksen kanssa.

Tulevalta albumilta on julkaistu toistaiseksi singlet Auringon eteen ja Strippaa mulle taas, ja huomenna ilmestyy kolmas single nimeltään Värit palaa.

”Värit palaa joskus yllättäen. Vaikka kun joku tuntematon hymyilee mulle lämpimästi.Värit palaa aina kun joku näkee mut. Tää laulu on tärkeä tekele. Siihen on kiteytynyt niitä kaikkia pelon ja ahdistuksen palasia, joiden kanssa tänäänkin kuljen eteenpäin. Välillä niitä palasia on enemmän ku jaksaa kantaa. Samaan aikaan on koko ajan mahis löytää ilon ja rakkauden palasia. Sitä opettelen joka hiton päivä. Miten se onnistuu? Sama teema on kiehtonut mua aina. Miten jaksaa elää oman näköistä elämää ja arvostaa samalla kaikenlaista muuta elämää kun maailmassa on niin paljon pahaa ja pimeyttä. Mistä löytyy siedettävä balanssi ilman, että laittaa päänsä pensaaseen tai juoksee piiloon? Jaettuna maailmantuskaa on helpompi kestää. Kohtaaminen pimeällä tiellä on merkittävä hetki”, Jonna kertoo.

Tervomaan tulevat keikat näet videon alta.

Pe 14.6. Helsinki, G Livelab (Stripattuna)
Pe 28.6. Tampere, G Livelab (Stripattuna)
La 29.6. Oulu, Rotuaari Piknik
La 13.7. Hakamäki Piknik, Savitaipale
La 20.7. Vantaa, Tikkurila festivaali
La 27.7. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
La 17.8. Rytmiraide, Kurikka

Lisää luettavaa