Joskus on parempi olla aivan hiljaa

Ensiesityksessä Local Alin video.

05.09.2019

Local Al on edennyt ep-trilogiansa toiseen osaan. Keväällä ilmestynyt Ep 1 sai viime perjantaina rinnalleen Ep 2:n. Rumballa on kunnia tarjota ensiesitys uuden ep:n kappaleesta Joskus on parempi olla aivan hiljaa kuvatulle musiikkivideolle.

”Jottemme vaipuisi pelkästään suremaan ympärillämme pyörivän maailman epäkohtia, on tärkeää palata takaisin aurinkoon”, Local Al, oikealta nimeltään Aleksi Pahkala kertoo biisistä.

”Kenenkään ei tarvitse yksin kantaa taakkaa maailman tilasta harteillaan joka päivä, jokainen voi tehdä sen omalla tavallaan. Kaikkien on tärkeä joskus pysähtyä ja pitää huolta myös itsestään ja läheisistään, antaa itselleen mahdollisuuden nauttia elämästä. Joskus on parempi olla aivan hiljaa, negatiivisen voi purkaa hyvään ja indiepop luo tunnelmaa.”

Homman nimi on tietenkin lo-fi-indiepop, onhan Pahkala tuttu Gim Kordon– ja The Duplo! -yhtyeistä. Idea videoon syntyi erään Skype-palverin jälkeen, kun Pahkala mietti, että miltäköhän muista palaveriin osallistuvista tuntuisi, jos hän seuraavan kerran puhumisen sijasta nappaisi kitaran käteen ja muotoilisi ajatuksensa indierunoilijana lauluksi. Katso lopputulos alta.

Lisää luettavaa