Justin Bieber listaykköseksi – Steppasin partyy nousee viralliselle singlelistalle

Keko Salata debytoi albumilistan kärjen tuntumassa ja Litku Klemettikin topkympissä.

30.03.2021

Justin Bieberin Justice debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Viime viikon, ja aika monen muunkin viikon, ykkösenä ollut Behm tipahtaa kolmanneksi, koska Hurriganes-uusintajulkaisu Roadrunnerista kaahailee kakkoseksi.

Neljännellä sijalla on viikon toinen uutuus, Keko Salatan Asioilla on tapana järjestyä. Heti perässä viidennellä sijalla niin ikään uutuuslevy, Lana Del Reyn Chemtrails over the Country Club. Litku Klemetin Kukkia muovipussissa (9. sija) mahtuu viimeisenä uutuusalbumina topkymppiin.

Hurriganes-fanaatikoilla on kissanpäivät vuonna 2021, sillä Remu plays Hurriganes Live in Mariehamn ’93 (17.) debytoi myös listalla. Muut viikon uutuudet ovat Ncon Mul on tylsää (23.), Pekka Laineen Enchanted Guitar of Pekka Laine (26.) ja Everturen Emerge (31.).

Arttu Wiskarin Suomen muotoisen pilven alla -levylle (25.) tulee täyteen 30 listaviikkoa ja Keko Salatan Laulajan näköinen mies (33.) on ollut listalla jo 90 viikkoa.

Singlelistan top 5 on identtinen viime viikon kanssa: Haloo Helsinki!, Cledos ja Behm, Blind Channel, Masked Wolf ja Abreu.

Korkein uutuussingle on Mikael Gabrielin Intiaanikesä (9.). YB026:n viraalihitti Steppasin partyy teki viikonloppuna omakustannekappaleena Spotify-historiaa nousemalla Suomen top 50 -listan kärkeen. Biisi nousee myös Suomen virallisen singlelistan sijalle 12.

Muut uutuudet ovat Keko Salatan Kaipaan sua (14.) ja Justin Bieberin Peaches (16.).

Lisää luettavaa