Kajalia ja verkkosukkahousuja – Machine Gun Kellyn ensimmäisellä uutta levyä ennakoivalla singlellä emoillaan täysillä

Maaliskuun lopussa ilmestyvä levy on jälleen Blink-182 -yhtyeestä tutun Travis Barkerin tuottama.

06.02.2022

Hiphopia, rockia ja punkia musiikissaan yhdistelevän Machine Gun Kellyn kuudes studioalbumi ilmestyy 25.3. Mainstream Sellout -nimeä kantavan albumin vastaavana tuottajana toimii Blink-182 -yhtyeestä tuttu Travis Barker. Perjantaina saatiin kuultavaksi albumin ensimmäinen single nimeltä Emo Girl, jossa vierailee viime aikoina muutenkin pop-punkin parissa vaikuttanut Willow.

Kappale on yhtä rämisevää kaahausta ja vakuuttavasti vetoavaa emoilun ihailua alusta loppuun, kun biisissä rakastutaan emo-tyttöön, jonka silmämeikki ja verkkosukkahousut lumoavat. Emo Girl on samaan aikaan huolettoman riehakas ja dramaattisen tunteikas, sillä sen ilmentämissä tunteissa on kyse teinimäisen myrskyisästä ja kaiken tieltään pyyhkivästä sekopäärakkaudesta. Nostalgista ja ihanan mehukasta.

Vaikka Interscopelle kymmenen vuotta sitten kiinnitetyn Machine Gun Kellyn neljä ensimmäistä levyä luokitellaan räpiksi, on artisti jo pitkään ollut hyvällä matkalla missiossaan tuoda skeittikulttuurista inspiroitunut pop-punk osaksi pop-musiikin valtavirtaa. Artisti kasvoi kuunnellen 2000-luvun alun suosituimpia kyseistä kategoriaa edustavia yhtyeitä, kuten Simple Plania ja Good Charlottea, ja luo nyt itse samaan genreen uskottavasti istuvaa kampetta.

Artistin edellinen Tickets To My Downfall -albumi ilmestyi syksyllä 2020. Kyseinen hänen tähänastisen uransa menestyneimmäksi kokonaisuudeksi kasvanut levynsä oli myös Travis Barkerin tuottama. Barkerista puheen ollen: tulevan levyn nimen oli määrä olla Born With Horns, ja siitä oltiin niinkin varmoja, että kaksikko ehti tatuoida nimen käsivarsiinsa. Machine Gun Kelly päätti kuitenkin viime hetkellä muuttaa levyn nimen aivan toiseksi.

No, näillä mennään. Voit kuunnella Emo Girlin alta.

Lisää luettavaa