Kalle Kinos julkaisi uuden singlen – muista myös The Sauce -puheohjelma, josta ilmestyi uusi jakso tänään

Kaleva tekee eläimiä, sanoo Kalle Kinos.

Wille Nyyssönen

Kalle Kinos ja Tiedemies julkaisivat tänään Kaleva teki musta eläimen -singlen tulevalta Kalevacation 2 ep-julkaisulta. Edellinen ep-maistiainen OHO ilmestyi elokuussa.

Yli 20 vuotta suomirapin kentällä toiminut Kalle Kinos tunnetaan myös ahkerana vierailijana muiden artistien julkaisuilta. Tiedemies taas on Flegmaatikot-yhtyeestä parhaiten tunnettu artisti ja tuottaja, joka hänkin on vieraillut lukuisilla eri artistien julkaisuilla.

Uuden kappaleen tiedote maalailee biisistä seuraavaa:

”Kappaleen tausta perustuu Tiedemiehelle tuttuun tapaan tarkkaan valitun samplen ympärille. Samplea kolvataan ja loopataan biisin alusta loppuun asti. Säröisiä bassoiskuja ja samplea tahdittaa rosoinen, mutta jykevästi paukkuva vanhan koulukunnan räppibiitti. Kinoksen ulosanti on kylmää ja mikki-preesens käsin kosketeltava. Flow kuulostaa vaivattomalta biitin päällä ja hellittää vasta kertosäkeessä toistettavaan mantraan ”Kaleva teki musta eläimen”. Ulosannin tavoin myös sanoitukset tarjoilevat kylmää kyytiä, kun Kinos kuvailee tyylilleen ominaisesti erinäisiä eläimellisiä skenaarioita.”

Tänään ilmestyi myös The Sauce -puheohjelman kolmas jakso. Mukana kahden edellisen jakson tapaan ovat Kalle Kinos, Haben Zecarias, Lina Schiffer sekä Venla McNamara. Uusimman jakson aiheina ovat muun muassa Netflix ja mielenterveys. Tuon jakson voit katsoa ja kuunnella uuden Kinos-biisin alta.