Kalle Lindroth nimitetty Warner Music Finlandin uudeksi A&R:ksi

Warnerilla tapahtuu.

02.11.2023

Kalle Lindroth on nimitetty Warner Music Finlandin uudeksi A&R:ksi. Lindroth siirtyy uuteen rooliinsa Warner Music Swedenin A&R Coordinator -tehtävästä, jossa hän on ollut osa tiimiä puolentoista vuoden ajan.  Lindroth aloittaa uudessa roolissaan Suomessa 1. joulukuuta. Hän raportoi työssään Jukka Immoselle, joka aloittaa tammikuussa Warnerin uutena Head of A&R:na.

Kalle Lindroth on tullut tunnetuksi musiikintekijänä ja artistina. Viime vuosina hän on keskittynyt lukuisilla Emma-ehdokkuuksilla huomioituun ja multinaplatinaa striimanneeseen Ida Paul & Kalle Lindroth -duoonsa. Oman artistiuransa lisäksi Lindroth on tehnyt musiikkia myös muille Suomen eturivin artisteille, kuten esimerkiksi Antti Tuiskulle, Isac Elliotille ja Pete Parkkoselle sekä kansainvälisille multiplatina-artisteille, kuten italialaiset Benji & Fede, Irama ja Euroviisuissakin menestynyt liettualaisyhtye The Roop.

”Aikani Tukholmassa on ollut aivan mielettömän inspiroiva syväsukellus yhden maailman merkittävimmän pop-musiikki-pääkaupungin maailmaan. Olen saanut sen kautta poikkeuksellisen oppimiskokemuksen ja mahdollisuuden päästä sisään niihin syihin, miksi Ruotsissa on tehty pop-musiikkivientiä menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan. Samaan aikaan, koti on aina koti ja olen ylitsevuotavan inspiroitunut ja motivoitunut aloittamaan uuden vaiheen sekä omassa ja perheeni elämässä, että uudistuneen Warnerin palveluksessa Ramonan ja Jukan johdolla”, Kalle Lindroth kertoo.

Lindrothin historia Warnerin kanssa alkoi jo vuonna 2004, kun hänen yhtyeensä Smak aloitti yhteistyön Warnerin kanssa. Musiikkialan töiden lisäksi Lindroth on yksi luovan alan tekijöiden managerointiin ja asiainhoitopalveluihin keskittyvän Hook Finlandin osakkaista sekä kasvuyritystapahtuma Slush Musicin perustajista.

Lisää luettavaa