Kasvohalvauksesta vastikään kärsinyt Justin Bieber esiintyy tiistaina Suomessa – tätä konsertilta on odotettavissa

Justin Bieber kärsi kesän alussa kasvohalvauksesta, mutta pystyi palauduttuaan jatkamaan maailmankiertuettaan.

Ylihuomenna, eli 9.8.2022, Justin Bieber esiintyy Helsingin Kaisaniemessä. Justice-maailmankiertueen lippuja on ollut marraskuusta lähtien saatavilla alkaen 129 euron hintaan Ticketmasterista.

Suomen konsertin toteutumista on kesän yli saatu jännittää, sillä kesäkuussa julkisuuteen tuli tieto artistin kasvojen toispuoleisesta halvaantumisesta. Ramsay Huntin oireyhtymäksi kutsuttu sairaus aiheutti Bieberille oireita, jotka johtivat useiden keikkojen peruuntumiseen.

”En pysty räpäyttämään toista silmääni. En voi hymyillä toisella puolella kasvojani, ja tämä sieraimeni ei liiku. Tämä on aika vakava juttu”, laulaja kertoi videossa Instagram-tilillään.

Heinäkuussa saatiin kuitenkin uutisia Bieberin aikomuksista jatkaa kiertuettaan. Täysin selväksi ei käynyt, kuinka kokonaisvaltaisesti artisti on ehtinyt toipua – kuten täällä uutisoimme, Rolling Stonen haastatteleman lääkärin mukaan vain noin 80 prosenttia sairastuneista paranee täysin, ja palautuminen voi viedä kuukausia tai pidempään.

Joka tapauksessa kaiken tiedon valossa, sekä siitä päätellen, että kanadalaispoppari on lähiaikoina esiintynyt muualla Euroopassa, näyttää siltä, että Bieber nähdään kuin nähdäänkin Suomessa tiistaina. Tänä keväänä ja kesänä Bieberin konserteissa ollaan aloitusbiiseinä kuultu lähivuosien aikana julkaistut kappaleet Somebody, Hold On, Deserve You sekä Holy, kun taas myöhempiin osioihin ovat kuuluneet muun muassa hitit Peaches, Love Yourself, Baby ja Yummy.

Maailmalla Justin Bieberin suoriutuminen kiertueensa aikana on jakanut mielipiteitä. NJ.com kirjoitti New Jerseyn keikan olleen ”sieluton ja mitäänsanomaton valtavirtaspektaakkeli”, jonka aikana lavalla nähtiin ”kivikasvoinen ja autopilotilla esiintyvä” Bieber. Rock NYC taas kategorisoi Bieberin keikan ”ammattimaisimmaksi areenaesitykseksi, jonka tulet ikinä näkemään”. Variety antoi yksityiskohtaisen kuvauksen Bieberin Torontossa vetämästä konsertista, josta ei näyttäviä elementtejä puuttunut: artisti laskeutui lavalle lentokonejäljitelmän päällä.

Jos haluat tunnelmoida Bieberin lavaläsnäolon parissa, alta löytyy YouTuben yksi lukuisista Bieberin maailmankiertueelta napatuista videotaltioinneista.

YouTube video

Lisää luettavaa