Katurock ei koskaan kuole: uusi suomalainen skenen superyhtye tänään debyyttikeikallaan, älä jätä välistä!

Dead Fun tänään debyyttikeikallaan!

19.04.2023

Tänään on mahdollista nähdä uusi katurockretkue debyyttikeikallaan Helsingin On the Rockissa!

Dead Fun -yhtyeen soittajat ovat tuttuja bändeistä kuten Huuto!, Salvation, Vanity Ink, Andy McCoy, Naked, Turun Romantiikka, Stereo Junks! ja Kari Peitsamo Road Hogs. Bändin laulajana toimii Anzi Destruction, jonka yhtye mainostaa olevan ”Stadin rock-alamaailman oma Iggy Pop.”

Mistäkö sitten on yhtyeessä kyse? Tämän illan keikan tapahtumateksti kertoo seuraavaa:

”Muistatko Dead Boysin? Potkiiko Iggy Pop? Kolahtaako U.K. Subs? Kun erinäisissä toinen toistaan likaisemmissa ja äänekkäämmissä rokkipartioissa ryvetetyt soittajat päättävät palata juurilleen, mihin he päätyvät? Tietenkin Max’s Kansas Cityn, CBGB’sin ja 100 Clubin kaltaisten klubien kusisille käytäville. Sieltä sikisi sitä aitoa ja alkuperäistä katurokkia, josta äiti varoitti ja isä tylytti, ajalta jolloin rockissa haisi hiki ja vaarantunne. Tämä on Dead Fun!”

Instagramissa bändi kertoo setistään seuraavaa:

”Setissä on biisejä mm. Dead Boysiltä, U.K. Subsilta, The Stoogesilta ja Smackiltä. Näistä se kaikki aikanaan lähti, ja näistä alkaa Dead Funin tarina nyt.”

Keikalla Dead Funin kanssa on helsinkiläinen The Black Bubbles. Bändin laulaja Niina Klemetti tunnetaan myös Barbe-Q-Barbies -yhtyeen rumpalina. Muut bändin jäsenet ovat tuttuja mm. yhtyeistä Hellcity Punks, Rite ja Parasite City.

Keikan Facebok-sivut löydät täältä. Bändin Instagramin saat seurantaasi alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Dead Fun (@dead.fun.band) jakama julkaisu

Lisää luettavaa