Keko Salatan levyltä tuttu ääni julkaisi omaa musiikkia

Pehmoaino julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa.

Simo Pukkinen

Kun Keko Salata julkisti Asioilla on tapana järjestyä -albuminsa kappalelistan, ihmettelin, kuka on vierailijoiden, kuten Etta ja Bess, joukkoon kuulunut Pehmoaino. Ei tää voi olla elämää -biisillä päätössäkeistön kujertanut laulaja ilmeisesti vakuutti myös Keko Salatan levy-yhtiön Sonyn väkeä, sillä Pehmoaino on solminut sopimuksen heidän kanssaan.

Pehmoaino julkaisi tänään debyyttisinglensä Sekaisin. Kaihoisaa indiepopkappaletta uskaltaa suositella esimerkiksi Chisun ystäville.

”Oon kirjottanut ja tehnyt musiikkia pienestä asti, mutta viimeiset pari vuotta on syntynyt kappaleita, jotka ovat johtaneet tän Sekaisin-biisin julkaisuun. Sekaisin on ensimmäinen biisi, jonka tein tuottajaystäväni Topi Kilpisen luona Helsingissä, ja se on aika ison seikkailun alku”, oululaislähtöinen artisti kertoo.

Levy-yhtiön suunnalta lupaillaan uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella. Jäämme odottelemaan mielenkiinnolla Pehmoainon tarinan kehittymistä, mutta sitä odotellessa: Sekaisin, ja kappaleen kolmasosalle tehty minimusiikkivideo.