”Kenen idea oli laittaa minut taas ylösalaisin?” – 50 Cent naureskelee Super Bowl -esiintymisestään syntyneille meemeille

50 Cent esiintyi viikonvaihteessa osana Dr. Dren johtamaa Super Bowl -väliaikashow'ta.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaan pelattu Super Bowl ja sen puoliaikashow on ollut laajalti esillä viime päivinä. Dr. Dren kuratoimaa lukuisia vierailijoita sisältänyttä esitystä on kutsuttu muun muassa nostalgiamatkaksi vuosituhannen alkuun. Rumban analyysi show’sta luettavissa tästä.

Esiintymisen yksittäinen puhuttavin elementti näyttäisi olevan 50 Centin yllätysvierailu ja näyttävä sisääntulo lavarakennelman katosta roikkuen. Tarkoituksena oli tietysti mukailla esiintymishetkelläkin soineen In Da Club -klassikon musiikkivideota, mutta hassultahan se näytti. Artistin osuuden voit katsoa tästä.

Aihe on ollut suorastaan kultakaivos internetin hupiukoille ja vitsiniekoille, joten somealustat pursuilevat 50 Centistä tehtyjä meemejä. Ilmiö ei ole jäänyt pelkästään kuviin, sillä Youtubeen on ladattu esimerkiksi video, jossa ”50 Cent räppää oikein päin kaiken muun ollessa ylösalaisin”.

Myös miehen pyöristynyt ulkomuoto on kirvoittanut kommentteja – 46-vuotias räppäri kun ei jostain syystä näytä enää samalta kuin 19 vuotta sitten julkaistulla musavideolla.

50 Cent on jopa itse jakanut Instagram-tilillään näitä meemejä. Esimerkiksi alle upotetun kuvan saatteeksi hän kirjoitti ”odottelen vain Snoop Doggia ja Dre’tä ja mietin, kenen idea oli laittaa minut taas ylösalaisin?”

Hienoa, että räppäri on ottanut esiintymisestä heränneen vitsailun huumorilla!

Rumban tekemään alla näkyvään meemiin 50 Cent ei ole vielä reagoinut.

Lisää luettavaa