The Killers ”jatkaa kaivamista”, vaikka Brandon Flowers sooloileekin jälleen

31.08.2014

Las Vegasin rockarit aikovat jatkaa taivaltaan, vakuuttelee soololevyä tekevä nokkamies.

Teksti: Tuukka Hämäläinen, kuva: Live Nation.

Aiemmin viikolla NME raportoi, että The Killers -solisti Brandon Flowers on tekemässä toista sooloalbumiaan, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna. Vuoden 2010 Flamingoa seuraavaa levyä on Flowersin lisäksi työstämässä Haimin ja Vampire Weekendin tuottajana tunnettu Ariel Rechtshaid. Artistin kommenttien perusteella tekeillä on edeltäjästään eroava levy, sillä kotikaupunki Las Vegasin vaikutteiden pitäisi kuulua levyllä vain hyvin vähän.

Nyt mies kuitenkin kiirehtii vakuuttelemaan, ettei myöskään The Killers ole katoamassa mihinkään. Flowersin mukaan yhtye jatkaa vielä uusille vesille, vaikka paljon onkin jo saavutettu.

”Olemme olleet onnekkaita ja rastineet monia ruutuja, mutta ainahan sitä haluaa kasvaa ja parantua, kirjoittaa biisejä, joita ei ole kirjoittanut. Ja joita ehkä kukaan muukaan ei ole kirjoittanut,” Flowers kommentoi. ”Olemme tutkimusmatkailijoita, ja aiomme jatkaa kaivamista.”

Tämän pitäisi rauhoittaa niitä, jotka viime vuonna pelkäsivät yhtyeen lopettavan. Edellisen pitkän kiertueen jälkeen kitaristi Dave Keuning nimittäin julisti, että hän on väsynyt keikkailuun yhtyeen kanssa.

The Killersin neljäs studioalbumi Battle Born ilmestyi vuonna 2012, minkä jälkeen bändi käväisi myös Suomessa keikalla. Edellistenkin albumeiden välissä ehti vierähtää nelisen vuotta, joten vielä seuraavana vuonna emme olisi osanneet The Killersin viidettä albumia odotellakaan.

Lisää luettavaa