Kingston Wallin kakkosalbumi ilmestyy huomenna vinyylinä

II ilmestyy uudelleen.

07.09.2023

Kingston Wallin vuosina 1992-1994 ilmestynyt albumitrilogia julkaistaan uudelleen miksattuina ja masteroituna. Ensimmäisenä julkaisuvuoron sai alkujaan vuonna 1992 ilmestynyt I, jonka uudelleenmiksaus ja masterointi ilmestyi tämän vuoden keväällä.

Nyt vuorossa on vuonna 1993 julkaistu II-albumi. Uudelleenmiksattu ja masteroitu levy ilmestyy I-albumin tapaan ensin vinyylinä, ja hieman myöhemmin CD:nä ja digitaalisena. Vinyylit löytyvät kaupasta rajoitettuna painoksena perjantaina 8. päivä syyskuuta, cd ja digi tulevat tarjolle perjantaina 6.lokakuuta.

”Ykkösalbumin tuore (2023 MIX) julkaisu herätti Kingston-soundin uuteen lentoon, ja vielä saman vuoden aikana uudelleen miksatut kakkosalbumin kipaleet liitelevät korkealla ja komeasti. Omissa muistikuvissa äänityssessiot elävät kirkkaina musiikkimatkoina ja tallenteiden kuuntelusta tulee hyvä mieli”, kertoo Kingston Wall -rumpali Sami Kuoppamäki.

Uusista miksauksista vastaa Kingston Wallin livemiksaajana toiminut Robert Palomäki, joka osallistui myös yhtyeen II ja Tri-Logy -albumien äänityksiin.

Albumitrilogian täydentävän Tri-Logy -albumin uusittu versio ilmestyy keväällä 2024.

Lisää luettavaa