Kuka edustaa Suomea Euroviisuissa? Vedonlyöntimarkkinoilla vain yksi ylivoimainen suosikki, mutta yllätyksiä on ennenkin nähty

The Rasmus on ennakkosuosikki.

Lauantaina viimein selviää, kuka lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin. Viisuja vietetään tänä vuonna Torinossa, sillä 2021 järjestetyt esiintymiskilpailut voitti sittemmin suursuosioon noussut Måneskin.

Lauantain UMK-finaaliin on tällä hetkellä vain yksi valtava voittajasuosikki, ainakin mitä vedonlyöntitoimistoihin on uskominen. The Rasmuksen voitolla saa tällä hetkellä rahansa takaisin noin 1,35 kertaisesti, eli kympin The Rasmuksen voitolle laittamalla saisi itselleen 13,5 euroa.

Bessin Ram pam pam on kakkossuosikki, ja Bessin voiton kerroin on noin viisi. Kolmossuosikki on Cyan Kicks, jonka voiton kerroin on noin 8,5.

Loput kisaajista tulevat kertoimien perusteilla kaukana perässä: Isaac Senen kerroin vaihtelee vedonlyöntitoimistosta riippuen yhdestätoista kahteenkymmeneenyhteen,  Oliveran voitolla saa rahansa takaisin noin 23-kertaisesti, kun taas Youngheartedin voiton kerroin on noin 28.

Mikäli metsästää todellista jättiyllätystä ja -pottia, kannattaa rahansa laittaa Tommi Läntisen puolesta. Länän voitolla voi joillakin markkinoilla saada rahansa takaisin jopa kertoimella 100.

UMK-finaalilähetys lauantaina Yle tv1:llä kello 21.00 alkaen.

Lisää luettavaa