Kun ei kiinnosta ollenkaan – Sairas T:n ja Käsipuolen uusin single iskee ”kuin tuoli päähän”

Ei kiinnosta paskaakaan, toivottelee Vitun Iso Rotsi.

10.12.2022

Viime keväänä debyyttisinglensä julkaissut uusi kokoonpano nimeltä Vitun Iso Rotsi aktivoituu jälleen uudella kappaleella, jota ei välttämättä kovin jouluiseksi voi sanoa, mutta joka kyllä sopii sävyltään vuoden pimeimpiin aikoihin. Sairas T:n ja Käsipuolen muodostaman kaksikon uuden kappaleen nimi on Ei kiinnosta paskaakaan, ja tiedotteessa artistit lupaavat sen iskevän ”kuin tuoli päähän”.

Se mitä nyt kahdesta jo julkaistusta kappaleesta on voinut päätellä, tulee Vitun Iso Rotsi joka kerta täysillä, oli kyse sitten timmistä kruisailusta Ajan pitkin länärii -debyyttisinglellä, tai nasevasta ja yllättävällä Roman Schatzin vierailulla viimeistellystä Mikä täällä dunkkaa -biisistä. XXL-kokoisesta meiningistä kielii sekin, että yhtye kirjoittaa nimensä kokonaan isoin kirjaimin – mitä Rumba on valitettavasti tämän artikkelin sisällä estynyt kieliopillisista syistä tekemään.

Nyt sitten Ei kiinnosta paskaakaan on nimensä mukaisesti todiste siitä, että tällä kertaa tyyppejä ei kiinnostele kohteliaisuudet, hienovaraisuudet tai muiden mielipiteiden mukaan toimimiset. Sairas T heittää kappaleen alkupuolella Saigonin parhautta esittelevät riimit, väliin lauleskellaan melodiset ”mua ei kiinnosta paskaakaan” -balladit, ja kappale viimeistellään Käsipuolen säälimättömillä sivalluksilla.

Ensi keväänä ilmestyy Vitun Iso Rotsin debyyttialbumi, jonka tuotannossa ahkeroi Bustaavat Budit.

Katso alta kappaleen uunituore musiikkivideo.

Lisää luettavaa