Kurt Cobainin elämästä on tulossa tänä vuonna toinenkin leffa – Ja se näyttäisi olevan melkoista totaaliskeidaa

Nyt on melkoista höttöä tarjolla.

13.05.2015

Montage of Heck -dokumenttia on kovasti kehuttu koskettavaksi ja hienoksi pätkäksi, joka pureutuu tyylikkäällä tavalla Kurt Cobainin elämään.

Harva kuitenkaan tietää, että Kurt Cobainista on tulossa tänä vuonna myös toinen elokuva nimeltään Soaked in Bleach. Soaked in Bleach on dokudraama, jossa seurataan tapahtumia Tom Grantin silmistä. Tom Grant on yksityisetsivä, jonka Courtney Love palkkasi etsimään Cobainia hetki ennen tämän kuolemaa.

Elokuva sekoittaa näyteltyjä kohtauksia haastatteluihin. Haastatteluihin ei ole saatu ketään järkevää ihmistä, vaan mukana ovat niin Seattlen poliisivoimien edustajat kuin Cobainin ruumiinavauksen tehnyt patologikin. Dokkari nääs ilmeisesti väittää, että Cobainin kuolema ei ollutkaan itsemurha, vaan se heittelee omia salaliittoteorioitaan siitä, miten joku tai jotkut tahot halusivat Cobainin hengiltä.

Ainakin tämän trailerin perusteilla meno on melkoista ”USA:n hallitus kiduttaa avaruuden muukalaisia” -tyylittelyä, joten ehkäpä tuota nyt ei ihan vesi kielellä kannata odotella.

Soaked in Bleach saa ensi-iltansa Amerikassa kesäkuussa.

Lisää luettavaa