Lady Gaga ja Ruusut debytoivat albumilistan kärjessä

Nuori träppäri William jatkaa singelistan ykkösenä. Tinzen esikoisjulkaisu sinkkulistan korkein uutuus.

08.06.2020

Lady Gaga debytoi odotetusti Suomen virallisen albumilistan ykkösenä Chromatica-levyllään. Ainakin miltei yhtä odottuna kakkosena on Ruusut-yhtye albumillaan Kevätuhri. Viimeksi mainitusta levystä tarkemmin haastatteluissamme [1, 2].

Tämä tarkoittaa sitä, että sinnikkäästi listan kärkipaikat täyttäneet The Weeknd ja Dua Lipa väistävät kolmoseksi ja neloseksi.

Seuraava uutuusalbumi on Kygon Golden Hour, joka löytyy sijalta seitsemän. Muut viikon uutuudet ovat Laineen Kasperin Psyko Cowboy (11. sija) ja Pelle Miljoona & Rockers albumillaan Tanssiva tuli (45.).

Singlelistan ykkösenä on toista viikkoa putkeen nuoren raumalaisträppäri Williamin Penelope. Lue Williamista lisää haastattelustamme.

The Weeknd palaa kakkossijalle Blinding Lightsillaan. Arttu Wiskari väistää sen tieltä kolmoseksi Tässäkö tää oli? -biisillään. Lady Gagan ja Ariana Granden Rain on Me nousee kahdeksannelta sijalta neloseksi.

Viidenneltä sijalta löytyy ensimmäinen uutuussingle, Tinzen esikoisjulkaisu eli Teflon Brothersin ja F:n kappale Bakara. Viikon toinen ja viimeinen uutuusbiisi on Lady Gagan ja Blackpinkin Sour Candy sijalla 15.

Lisää luettavaa