Lasten Hautausmaa täyttää kymmenen vuotta – levy ja kiertue tulossa

Lasten Hautausmaa täyttää tasavuosia.

03.10.2023

Lasten Hautausmaa lähtee kymmenvuotisjuhlakiertueelle. Yhtye julkaisee myös rajoitetun vinyylipainoksen harvinaisia sekä ennen julkaisemattomia kappaleita.

Lasten Hautausmaa juhlii vuosikymmenen mittaista uraansa kotimaan kiertueella, joka alkaa 23. päivä helmikuuta 2024 Jyväskylän Lutakosta ja kiertää Oulun, Hämeenlinnan, Tuusulan, Lappeenrannan, Joensuun, Turun, Tampereen ja Kouvolan kautta Helsingin Ääniwalliin 23. päivä maaliskuuta 2024. Lippujen ennakkomyynti on jo alkanut.

Kiertueen kynnyksellä 16.2.2024 bändiltä kuullaan myös uutta musiikkia. Svart Records julkaisee Lasten Hautausmaan harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita digitaalisesti ja rajoitettuna 10”-vinyylipainoksena. Yhtyeen kitaristi Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara kertovat levystä ja kiertueesta seuraavaa:

”Yhtäkkiä ollaankin tehty tätä reissua kymmenen vuotta! Kyllä sitä on jo syytä juhlia. Päätettiin julkaista kymppituumainen kymmenen vuoden hengessä ja samalla sulkea ympyrä, kun meidän eka julkaisukin oli kymppituumainen. Levyllä on kaksi ennen julkaisematonta kappaletta ja kaksi harvinaisempaa biisiä, joita ei löydy albumeilta. Tulkaa juhlimaan meidän kaa helmi-maaliskuussa!”

Katso keikkapaikat videon alta.

Lasten Hautausmaa – 10-vuotisjuhlakiertue
23.2. Jyväskylä, Lutakko
24.2. Oulu, 45 Special
1.3. Hämeenlinna, Suisto-klubi
2.3. Tuusula, Krapin Paja
8.3. Lappeenranta, Nuijamies
9.3. Joensuu, Kerubi
15.3. Turku, Utopia
16.3. Tampere, Klubi
22.3. Kouvola, Pato areena
23.3. Helsinki, Ääniwalli

Lisää luettavaa