Legendaarisen suomirock-yhtye Coitus Intin kiertue laajenee – myös levy tulossa!

Lisää keikkoja ja levy.

08.05.2023

Maaliskuussa julkistettiin, että tänä vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan viettävän Coitus Int -yhtyeen alkuperäisjäsenet Mikko Alatalo, Pena Penninkilampi ja Harri Rinne julkaisevat yhdessä Hauli Bros -yhtyeen kanssa juhlalevyn nimeltä Coitus Int 50 Revival.

Useat syksylle bookatuista juhlakeikoista myytiin loppuun vain parissa päivässä. Suuren kysynnän vuoksi juhlakiertue laajenee ja manserockin pioneeriyhtyeen kappaleita kuullaan yhteensä 14 konsertissa.

Coitus Intin alkuperäisjäsenistä Alatalo ja Penninkilampi esiintyvät kaikilla keikoilla. Kolmas alkuperäisjäsen Harri Rinne on mukana syyskuun viimeisen viikon keikoilla. Juhlakeikkojen lisäksi Coitus Int 50 Revival julkaisee samannimisen albumin, joka sisältää uusia tulkintoja alkuperäisen yhtyeen kappaleista.

”Tämä juhlalevy on puhdasta Coitusta. Hauli Bros on soittanut uudet versiot vanhan liiton meiningillä, studiolivenä. Kitarasoittoja ja kuoroja on toki vedetty päälle, mutta tietokoneita ei ole käytetty. Jopa jouset ovat elävien muusikoiden soittamia. Bändi on kunnioittanut alkuperäisversioita, kuitenkin joitakin juttuja päivittäen”, Alatalo kertoo.

Keikkapaikat alla.

COITUS INT 50 REVIVAL -KIERTUE
15.9. Pikkupässi, Karkkila
20.9. Pato Areena, Kouvola
21.9. Lutakko, Jyväskylä
22.9. Rock Hotel, Salo
23.9. Krapin Paja, Tuusula
28.9. On The Rocks, Helsinki (Loppuunmyyty) *
29.9. Möysän Musaklubi, Lahti *
30.9. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty) *
1.10. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty) *
28.10. Sawohouse Underground, Kuopio
3.11. Kantakrouvi, Oulu
11.11. Yo-talo, Tampere
15.11. Sellosali, Espoo
25.11. Kåren, Turku

Lisää luettavaa