Lil Baby pääsi Elviksen ja Taylor Swiftin seuraan – räppärin uudet biisit rikkoivat ennätyksiä

Jenkkiräppäri kuuluu nyt Billboardin 12 kovimman hittitehtailijan joukkoon.

Räppäri ja lauluntekijä Lil Baby, oikealta nimeltään Dominique Jones, on maailman 12. artisti, joka on päässyt Billboard Hot 100 -listalle peräti sadalla eri kappaleella.

Ennätyksellinen lukema rikkoutui Lil Babyn viimeisimpien kappaleiden myötä. Hieman alle kaksi viikkoa sitten ilmestyneet Right On ja In a Minute nousivat listan sijoille 13 ja 14.

Top-100 listalle sadalla hitillä päässeiden harvojen artistien kärkeä pitää räppäri Drake, jolla on ollut listalla peräti 260 kappaletta. Kahdentoista nimen joukkoon kuuluvat muun muassa Lil Wayne 180 kappaleella, Kanye West 135 kappaleella ja Elvis Presley 109 kappaleella – joskin Billboard huomauttaa, että Elviksen ura ja hittien tehtailu alkoi jo ennen listan perustamista. Listan ainoat naisartistit ovat Taylor Swift ja Nicki Minaj.

27-vuotias Lil Baby pääsi top-100 -listalle ensimmäisen kerran joulukuussa 2017 kappaleellaan My Dawg. Räppärin sadasta hitistä vain neljäsosa on yksin artistin nimellä julkaistuja kappaleita: muissa biiseissä on joko vierailevia artisteja, tai ne ovat muiden artistien biisejä, joissa Lil Baby vierailee.

Tästä voit laittaa Lil Babyn tuoreimmat hitit kuunteluun:

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa