Lil Nas X:n ja Billy Ray Cyrusin kantrihitistä jälleen uusi remix – toinen uusista feattaajista on 12-vuotias kantrilaulaja

Old Town Roadista jälleen uusi remix.

14.07.2019

Kukaan ei varmaankaan ole tähän mennessä voinut välttyä kappaleen Old Town Road kuulemiselta ja sen tosiasian toteamiselta, että kyseessä on ehkä tämän vuoden suurin hitti, joka on rikkonut useita ennätyksiä.

Nyt kappaleesta on tehty jälleen uusi remix, jolla feattaavat alunperin kappaleella kuultavien Lil Nas X:n ja Billy Ray Cyrusin lisäksi Young Thug sekä 12-vuotias kantrilaulaja Mason Ramsey.

Lil Nas X:n kappale on pysynyt Billboard Hot 100 -listan ykköspaikalla huimat 14 viikkoa, joista 13 viikkoa listaykkösenä on ollut nimenomaan kappaleen se versio, jolla Billy Ray Cyrus feattaa.

Pisimmin listaykkösenä on pysynyt kaksi kappaletta, jotka kummatkin keikkuivat listan kärjessä 16 viikkoa, mutta eivät yhtään sen kauempaa. Kappaleet olivat Mariah Careyn ja Boyz II Menin One Sweet Day vuosina 1995-1996 sekä vuonna 2017 julkaistu Luis Fonsin ja Daddy Yankeesin Despaciton se versio, jolla Justin Bieber feattaa.

Odotamme jännityksellä, rikkooko Old Town Road tämän(kin) historiallisen ennätyksen. Uuden remixin kappaleesta voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa