”Maan päällä nainen on taivas” – ensiesityksessä Stepan musiikkivideo

Katso PME:n talliin siirtyneen artistin Muhammad Ali -musavideo.

21.01.2021

Stepa vaihtoi levy-yhtiötä ja on nyt PME:n tallissa. Polarsoulin kanssa uutta musiikkia työstävän artistin ensimmäinen single uuden levymerkin suojista on Muhammad Ali. Nyrkkeilijälegendasta kertovan kappaleen musiikkivideo saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt. Kim Kauppisen ja Stepan itsensä ohjaama video löytyy lyhyen taustoituksen alta.

Muhammad Alin suurteot ovat tapahtuneet ennen syntymääsi. Missä vaiheessa ja miten hänestä muodostui esikuva sinulle?

”Ei ole tiettyä hetkeä milloin Muhammad Ali iski minut kanveesiin. Kiinnostun hänestä päivä päivältä enemmän ja löydän jatkuvasti hänestä uutta tietoa, uusia dokumentteja ja uusia ajatuksia. Minä rakastan kaikkea mitä Muhammad Ali teki.”

Mikä olisi Alin teko, josta voisimme ottaa oppia vuonna 2021?

”Mitä Muhammad Ali teki kun hän menetti mestaruutensa? Hän voitti sen takaisin. Muhammad Alin sanotaan olevan the greatest of all time ja näin se on. Se on totuus.”

Tiedotteessa sanot ”Muhammad Alin kirjoittaneen kappaleen elämällä huikean elämän”. Entä jos pyydän sinua antamaan myös itsellesi nyt krediittiä kappaleesta?

”No ainakin se on kirjoitettu hienosta ihmisestä. Minulla on tämä diabetes ja olen jo tottunut ajatukseen, että elämäni jää suurella todennäköisyydellä verrattain lyhyeksi. Toivottavasti tämä musiikki inspiroi muita heidän elämässään tai työni erityislasten ja heikommassa asemassa olevien nuorten kanssa on ollut hyödyksi.”

”Tälläkin hetkellä tuolla on siivoojia, jotka siivoaa sairaaloita ja hotelleja. Bussit kulkevat yötäpäivää, jotta ihmiset pääsevät kotiin. Joku niitäkin ajaa. Pari viikkoa sitten tapasin elinsiirron saaneita nuoria, jotka kertoivat minulle avoimesti haasteistaan. He ansaitsevat kaiken krediitin ja kunnioituksen. Minä olen vain muusikko.”

No sitten musiikkivideoon. Kerro siitä jotain.

”Minulle tärkeintä oli, että musiikkivideon sankarina on nainen, sillä maan päällä nainen on taivas.”

Lisää luettavaa