Marraskuussa Suomeen palaava Lorna Shore yllättää uudella musiikkivideolla

Bändi esiintyy reilun kuukauden päästä Helsingissä ja Tampereella.

30.09.2023

Kesällä Provississa ja Tuskassa villinnyt deathcore-yhtye Lorna Shore on julkaissut uuden musiikkivideon. Kappaleeksi on valikoitunut viime vuonna ilmestyneen Pain Remains -albumin avausraita Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer. Pätkän on ohjannut ja editoinut Eric Richter ja tuottanut Paul Henon/Midvessel.

“Welcome Back, O’ Sleeeping Dreamer on kappale, joka mielestämme ansaitsee tulla yhtä huomatuksi, kuin mikä tahansa muu biisi Pain Remainsilla. Se oli käänteentekevä kappale kirjoitusprosessissa – laulu, joka sysäsi liikkeelle momentumin loppualbumin tekoon. Sen kirjoittamisesta nautimme eniten ja luulen, että se on edelleen yksi suosikeistamme albumilla. Se on yhtä synkkä kuin valoisakin ja intensiivinen olematta painostava. Se on lähimpänä balanssia, mitä biiseihimme tulee. Kappaleessa kiteytyy paljon sitä mitä olemme bändinä, ollen myös uniikki muuhun Pain Remainsiin peilaten”, kitaristi Adam De Micco kommentoi.

“Ericin kanssa työskentely on asia, jota olemme halunneet jo jonkin aikaa. Olemme käyttäneet hänen materiaaliaan referenssinä ja inspiroituneet niistä, joten hänen kanssaan työskentely kävi järkeen. Se oli meille myös uniikki kokemus, koska tällä kertaa kaivauduimme syvälle prosessin juoksuhautoihin, tekemään kaikkia videota koskevia päätöksiä yhdessä. Artistina sitä haluaa nähdä visionsa realisoituvan kirkkaana, ja Ericin kanssa työskennellessä onnistuimme tuomaan sen esiin.”

Lorna Shore palaa Suomeen vielä loppuvuodesta. Yhdysvaltalaisyhtye esiintyy Helsingin jäähallissa 9. marraskuuta ja Tampereen Pakkahuoneella seuraavana päivänä. Lippukauppa on käynyt kuumana, ja Tampereen-keikka onkin ollut jo hyvän aikaa loppuunmyyty. Helsinkiin on saatavilla vielä joitakin lippuja istumakatsomoon – tsekkaa tilanne Tiketistä.

Lisää luettavaa