Martin Garrix, David Guetta, Hardwell ja Steve Aoki saivat seuraa – nämä huippuesiintyjät Weekendiin

Weekendiin suomalaisesiintyjiä.

19.04.2023

Takaisin Espooseen palaava festivaalin ohjelmaan on lisätty joukko kovassa nosteessa olevia kotimaisia elektronisen musiikin artisteja.

Festivaalin uusimmat kotimaiset kiinnitykset ovat Anastasija, Devinity, Dj hapan korppu, Galrav (Fury Special Set), Jekaterina, Luxonia Special feat. Lionis, Nicky B & Walter Alan, Luxonia Special feat. DeejaVu, Eric Altair, KLASS & KUOKKA, Martin K4rma, Milla Lehto, Orion, Orkidea, Supermodels From Paris, Thastor sekä TMPR.

Tänään julkaistut artistit tulevat esiintymään Weekend Festivalin uudella Flux Lab-lavalla. Flux Lab on kohtaamispaikka, johon saatat törmätä festivaalialueella ja jonka inspiraation taustalla on uusien ideoiden ja kokemusten syntyminen. Flux Labissa ihmiset voivat kokoontua yhteen liikkeen ja äänen synergiassa.

Weekend Festivaalin lavoilla nousee ulkomaisista artisteista muun muassa Martin Garrix, David Guetta, Hardwell ja Steve Aoki. Lisää artistijulkaisuja on luvassa vielä tämän viikon aikana torstaina ja perjantaina, kun esimerkiksi kävijäkyselyn toivotuin artisti julkaistaan.

Weekend Festival järjestetään Vermon tapahtumapuistossa 4.-5.8.2023.

Lisää luettavaa