”Melkein leikkasin palasen itsestäni eläkseesi” – The Weeknd laulaa paljastavan yksityiskohtaisesti uudella kappaleella

The Weeknd laulaa Selena Gomezista.

31.03.2018

The Weeknd julkaisi My Dear Melancholy, -ep:n perjantaina. Fanit ovat olleet varsin vakuuttuneita uudesta materiaalista. Siinä määrin, että ilkeimmät ovat kiittäneet Selena Gomezia Weekdnin sydämen murskaamisesta, jotta hän on saanut inspiraatiota uusiin kappaleisiin.

Selena Gomez kyllä vaikuttaa kuuluvan näissä kappaleissa ja etenkin ep:n avaavassa Call out my name -kappaleessa. Kappaleella The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye laulaa miten auttoi Gomezia heikoimmilla hetkillään.

Gomez taisteli viime vuonna lupus-sairauden kanssa, joka on krooninen autoimmuunisairaus. Lupus, suomeksi punahukka oireilee esimerkiksi munuaisissa ja Selena Gomezille tehtiin viime vuonna munuaissiirto. Weeknd laulaa kappaleella miten oli valmis leikkaamaan palasen itsestään ja viittanee juuri tähän munuaissiirtoon. Weeknd myös jätti muutaman keikan kiertueellaan väliin, jotta voisi olla Gomezin rinnalla.

Parille tuli ero kymmenen kuukauden heilastelun jälkeen ja lopputulos kuullaan tässä.

Musiikkibisneksen terävimmässä kärjessä asiat ovat usein varsin laskelmoituja, joten voimme odottaa Gomezin vastausta tähän turhankin yksityiskohtaiseen ja tylyyn lauluun kuultavaksi varmaankin tälle vuodelle.

Sitä ennen voimme kuunnella varsin laadukasta jälkeä olevan ep:n useimmista suoratoistopalveluista ja löytyyhän kappaleet myös Youtubesta. Siltä samalta kanavalta, jonne Weeknd tuuppaili tekeleitään vuosia ennen levytyssopimuksia.

Kuuntele jutussa mainittu biisi alta.

Lisää luettavaa