Michelin-tason räppiä – Rekami ja Elastinen riimittelevät ilmaisista lounaista timanttisella räppibiisillä

Nyt on kova.

07.03.2021

Rekami vihjaili Karonkka-albumin tiimoilta viime syksynä Rumban haastattelussa, että albumi saattaa jäädä hänen viimeiseksi sooloalbumiksi. Paino sanalla saattaa, sillä näin ei näytä olevan. Ja onneksi ei ole, sillä ensimmäinen single tulevalta kahdeksan biisiä sisältävältä albumilta on timanttinen.

Ilmaisia lounaita -kappaleella vierailee Elastinen ja kertosäkeestä vastaava Vepu.

Kappale on oppikirjamateriaalia: Rekami ja Elastinen heittävät kumpikin todella pitkät säkeistöt kilisevän biitin päälle. Välillä Vepu puhaltaa pelin poikki ja laulaa biisiä eteenpäin.

Vaikka säkeistöt ovat pitkiä, ne ovat myös erittäin tasokkaita. Minkäänlaista dadaa ei kuulla, vaan täyttä asiaa riimi riimiltä. Sanaleikkejä ja multimerkityksiä riittää kappaleella, jossa perataan ilmaisia lounaita, käytännössä siis sanoja ja tekoja. Jos esimerkkejä hyvistä knopeista listaisi, niin juttu venyisi luetteloksi, siksi biisi kannattaa vain kuunnella.

Jos tänä vuonna ruvetaan räppisäkeistöjä pistämään järjestykseen, niin molempia suorituksia voi pitää mittapuuna. Sylky on sen verran tulista, että Elastinen vitsaili IG-storyssa sen olevan muistutus niille, jotka eivät muka muistaneet Elastisen osaavan räppää.

Tiedotteella Rekami lupailee, että tuleva levy on kaksiosainen. Puolet levystä on tämän tyylistä ja puolet letkeämpää länsirannikon soundia.

Tsekkaa Hillside Visualsin käsialaa oleva video alta ja valmistaudu varmasti mieleenpainuvaan rap-kappaleeseen.

Lisää luettavaa