Miten käsittelet elämän vaikeita asioita? Yeboyah julkaisi parantavaa energiaa huokuvan voimabiisin

Parantavaa energiaa vaikeuksiin – Yeboyah julkaisi voimabiisin

Yeboyah julkaisi kolmannen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan. Just se on edellisten sinkkujen tapaan Yrjänän tuottama, mutta tällä kertaa hänen lisäkseen on kreditoitu myös Mikko Koivunen ja MD$. Tummasävyisellä bassolainilla vierivä biisi on artistin mukaan hetkessä syntynyt voimabiisi.

”Tän biisin teksti syntyi melkein ykkösellä, vähän jopa freestyle-meiningillä. Vaikka elämässä on vaikeita asioita, niin niihin suhtautuminen vaikuttaa tosi paljon. Silloin kun siihen pystyy, on hyvä kattoa omia haasteita vähän ulkopuolisen näkökulmasta ja ne saattaa sit edes hetken tuntua vähän kevyemmiltä. Just se kuvaa mun tapaa käsitellä haasteita ja mulle tällä biisillä on parantavaa energiaa”, Yeboyah kertoo.

”Kun laiffi antaa nachoi, ostan dippii.”

Räppärin aiemmin mainitsema ”Yebo season” etenee varmoin askelin: Yeboyahin molemmat Sonyn kautta julkaistut singlet, Mitä tarviit ja Kredi, nousivat Spotifyn top 50 -listalle. Ylioppilaskirjoitusten äidinkielen kokeessa oli aineistona hänen Elovena-kappaleensa lyriikkaa. Yeboyah oli ainoa artisti, joka oli mukana HS:n Seuraa heitä vuonna 2021 -listauksessa.

Just se -kappaleelle julkaistiin tuttuun tapaan komeaa katseltavaa. Katso Kimi Issakaisen ohjaama musiikkivideo alta!