”Yebo Season jatkuu!” – unelmien eteen pitää tehdä töitä, räppäri toteaa NCO:n kanssa

Sonyn talliin siirtynyt räppäri julkaisee jo toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan.

29.01.2021

Yeboyahin viikko on ollut vauhdikas: räppäri julkaisi ensimmäisen singlensä uuden levymerkin alla, musalehtien otsikoiden lisäksi vieraili Ylen aamu-tv:ssä ja oli mukana eilen julkaistussa Kuka kuuluu? -kirjassa.

”Yebo Season jatkuu!”, hän toteaa samalla kun julkaisee toisena peräkkäisena perjantaina uuden singlen. Rouhealla bassolainilla pumppaava Kredi on Mitä tarviit -biisin lailla Yrjänän tuottama. Vierailijana kappaleella on turkulaisartisti NCO.

”NCO on mun mielestä yksi Suomen mielenkiintoisimmista artisteista ja todella lahjakas kirjoittaja ja muusikko”, Yeboyah sanoo. Samantyyppisiä kommentteja on kuultu viime aikoina muidenkin artistien ja alan vaikuttajien suusta, joten: myös NCO on tulossa ja lujaa. Kredi-kappaleesta Yeboyah kertoo:

”Tää biisi kuvaa sitä, miten jotkut ihmiset haluaa kunniaa asioista, minkä eteen ne ei oo valmiita tekemään töitä. Jos haluaa saavuttaa unelmia, on pakko olla valmis tekemään hommia niiden eteen. Disclaimer: täytyy muistaa levätä ja chillaa myös.”

Mitä tarviit -musavideo päättyy kohtaukseen, jossa Yebo ja NCO ihailevat Yamahan kyykkypyörää. Nyt moottoripyörä on valjastettu käyttöön. Kredi-videon on ohjannut Kimi Issakainen, tuottanut Nita Rehtonen ja art directorina on toiminut Unni Leino. Lopputuote menee näin:

Lisää luettavaa