Morgan Freeman luennoi vasikan ja rotan eroista – toimii vuoden odotetuimpiin kuuluneen rap-levyn kertojana

21 Savage ja Metro Boomin asialla.

04.10.2020

21 Savage ja Metro Boomin löivät häijyt päänsä yhteen ja julkaisivat Savage Mode 2 -albumin. Savage Mode on yksi modernin räpin merkityksellisimmistä albumeista. Tuolloin Metro Boominin raudanluja tuotantoa sai selvää tylystä 21 Savagesta, joka nousi samantien rap-maailman seuratuimpiin nimiin.

Tämän jälkeen 21 Savage jatkoi häijyä tekemistään, jossa luotetaan siihen omaan juttuun, kuin AC/DC konsanaan. 21 Savage ei erityisemmin flow’taan vaihtelee, vaan paaluttaa riiminsä samalla otteella. Jollakin tavalla kaksikon yhteispeli on sen verran laadukasta, että uutta levyä on odotettu kiivaasti.

Nyt se on ilmestynyt ja melkoinen paketti tulikin. Biisejä on 15 ja vierailijoita kolme: Drake, Young Thug ja Young Nudy. Tai itseasiassa neljä, sillä levyllä on isossa roolissa legendaarinen näyttelijä, Morgan Freeman.

Freemanin ääntä kuullaan usealla biisillä, osuuksissaan hän kertoo missä mennään. Todennäköisesti ainakin yhdestä osuudesta hänet tullaan muistamaan hyvin. Näyttelijä luennoi Snitches & Rats (Interlude) -kappaleella vasikoiden ja rottien eroista. Tällä ei tarkoiteta eläintarhan asukkaita vaan alamaailman muuttuvia kuvioita, joissa osa yrittää hyötyä ilmiantamalla muut. Annetaan Freemanin kertoa tarkemmin.

Tällaista vaarantäyteistä ajatusmaailmaa kuullaan koko levyn läpi, eli mistään iloisesta materiaalista ei ole kyse. Se ei toki tule yllätyksenä, onhan levyn nimi Savage Mode 2 (julma tyyli 2).

Mikäli tuore jenkkiräp, Morgan Freeman tai parhaassa tapauksessa molemmat kiinnostaa, niin alta löytyy muutamia näytteitä. Koko levy sitten suoratoistopalveluista. Mukana myös someupotukset kahdesta eri levykannesta. Siitä oikeasta ja versiosta johon on muokattu Morgan Freemanin kasvot.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Album out now @morganfreeman 🗡🗡

Henkilön Young Metro 3 Times (@metroboomin) jakama julkaisuLisää luettavaa