Morrissey teki donaldtrumpit: sai potkut levy-yhtiöltään – syyttää BMG:n monimuotoisuutta tukevaa johtoa potkuistaan

Mozzer jatkaa... mielipiteitään.

Morrissey
Morrissey
Tomi Palsa

Morrissey on saanut potkut levy-yhtiöltään BMG:ltä.

Morrissey kertoo Morrisseycentral-fanisivustolla, miten BMG:n uusi johtokunta halusi savustaa Mozzerin ulos sopimuksestaan, sillä BMG:llä on voimassa uusi monimuotoisuutta koskeva aloite.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että BMG aikoo jatkossa julkaista musiikkia mahdollisimman monenlaisilta artisteilta sukupuoleen, ikään tai etniseen taustaan katsomatta. Morrissey kertoo rivien välissä, että hänen poliittiset mielipiteensä ja yleinen morrisseymaisuutensa oli syy potkuille.

”Vuosi 2020 on ollut säälimättömän hirvittävä tähänkin saakka”, Morrissey kertoo verkkosivuilla täällä. ”On selvää, ettei tänä vuonna voi tapahtua mitään hyvää”, Mozzer loihi lausumaan melodramaattiseen tapaansa.

Morrissey kertoi, että viimeisimmät kolme BMG:lle tekemäänsä albumia ovat olleet hänen uransa parhaita. Hän kehuu yhteistyökumppaneita ja BMG:n vanhaa tiimiä, jonka kanssa teki yhteistyötä. Hän myös kertoo, ettei haluaisikaan julkaista enää levyjä sellaisen levy-yhtiön kanssa, joka määrittelee, miten artistien pitäisi käyttäytyä. Ja lisäksi BMG:n artistit ovat täysin paskoja, hän lisää.