Muistatko vielä koko Suomen villinneen Ramses II:n? Lätkän MM-kisat saivat villieläimen palaamaan häkistään

Ramses II julkaisi uuden kappaleen.

12.05.2023

Ramses II julkaisi tänään uuden kappaleen Meininkii mä metsästän.

Kappaleen koukku on lainattu lastenlaulusta Leijonaa mä metsästän, ja sen ovat kirjoittaneet Ramses II ja hänen luottopakkinsa Santtu Okkonen, joka vastaa myös biisin päräyttävästä tuotannosta.

Ramses II kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Rehellisyyden nimessä metsästettiin tätä biisiä aika pitkään. Paljon oltiin studiolla, tehtiin musaa, hinkattiin ja väännettiin koko ajan päämääränä seuraava julkaisu. Meininkii mä metsästän -biisi syntyikin eräänä iltana, kun oltiin Santun kanssa studiolla aika myöhään. Meillä oli aiemmin päivällä ollut jopa vähän kipakka keskustelu levy-yhtiön kanssa. Niillä höyryillä päätettiin, et nyt tehdään tänään ainakin valmiiksi yksi biisi. No, tehtiin aika lailla sinä iltana valmiiksi biisi nimeltä Meininkii mä metsästän.”

Meininkii mä metsästän julkaistaan jääkiekon MM-kisojen avauspäivänä. Parhaiten Ramses II muistetaankin koko Suomen villineestä  (sic) Villieläin -kappaleesta.

”Kyllähän tää palauttaa viimekeväiset upeat muistot mieleen. Itse en ollut sitä mitenkään suunnitellut, et nyt painetaan kisojen alle biisi, mutta kun kuulin julkaisupäivästä, niin kyllähän se huvitti. Erityisen hienoa on, että meillä on keikka kisojen Fan Zonessa avajaispäivänä ja päästään olemaan mukana kisojen startissa tällä lailla. Toivottavasti tää siivittää fanit kovaan kannatukseen ja pystytään omalta osaltamme jeesaamaan joukkuetta heidän mestaruuden metsästyksessään”, kertoo Ramses II.

 

Lisää luettavaa