”Näillä biiseillä on minulle todella suuri merkitys” – Billie Eilish julkaisi yllättäen uutta musiikkia

TV ja The 30th syntyivät Eilishin ja hänen veljensä yhteistyön tuloksena.

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on julkassut uutta musiikkia ensimmäistä kertaa sitten viime vuoden heinäkuussa ilmestyneen menestysalbumin Happier Than Everin.

TV ja The 30th löytyvät Guitar Songs -nimiseltä minijulkaisulta, ja ovat nimensä mukaisesti kitaravetoisia, kevyitä kappaleita. Eilish on tehnyt biisit muusikkoveljensä Finneas O’Connellin kanssa, joka on myös tuottanut ne ja soittaa niissä akustista kitaraa.

”Pieni yllätys teille: kaksi uutta kappaletta, TV ja The 30th. Näillä biiseillä on minulle todella suuri merkitys, ja olen hyvin onnellinen saadessani jakaa ne teidän kanssanne”, Eilish kirjoittaa Instagram-postauksessaan.

Eilish on soittanut TV-kappaletta keikoillaan tämän kesän aikana. Laulaja kertoo saaneensa idean Harry Stylesin esitettyä Boyfriends-biisiään konserteissaan ennen sen virallista julkaisua. TV on muutenkin hyvin ajankohtainen kappale, sillä sen sanoituksissa viitataan muun muassa Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiin sekä Yhdysvaltain aborttioikeuden kumoamiseen.

Kuuntele uudet kappaleet alta.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa