”Ne rykii kel on räkää, piirtää kel on liituu” – Atomirotta kaivoi sisäisen Red Hot Chili Peppersinsä esiin uudella varmalla hitillään

Atomirotta on tulossa kovempaa kuin komeetta.

10.03.2018

Atomirotta valmistautuu uransa kolmannen levyn julkaisuun ja maistiaisina siitä saadaan nyt kaksi uutta kappaletta Ne rykii kel on räkää ja Kateissa. Kappaleet eivät ole Atomirotalle hyppy galaksin uusiin viemärikuiluihin, mutta vire tuntuu vahvistuneen entisestään.

Ne rykii kel on räkää -kappale koostuu taatun toimivista sanonnoista ja biisi on kuin yhdistelmä suomirockia ja Red Hot Chili Peppersiä. Jälkimmäistä siis niinä parhaimpina vuosinaan.

Kateissa on paljon mutkattomampi paahto, joka toisaalta sopii kappaleen ahdinkoiseen teemaan.

Levystä on saatu mielenkiintoisia lisätietoja myös. Atomirotalla kuullaan Rane Raitsikan vanhoja tovereita, tai kuten yhtye sen jykevämmin Facebookissa kertoo:

”Mukana tulittaa Ranen vanhat frendit: Guns´N´Rosesissa 80-luvulta asti koskettimia soittanut Dizzy Reed, albumin rumpuosaston hoitava ex-Queens Of The Stone Age pannuttaja Gene Trautmann, sekä tietysti puolet levyn bassoista jälleen tarjoileva, The One And Only Sami Yaffa!”

Levy ilmestyy huhtikuun 13. päivä ja tunnelmaan voi altistua kahden alla olevan uuden biisin avulla.


Lisää luettavaa