NFT-bisnekseen mukaan lähtenyt Andy McCoy nousi albumilistoille – ykkösenä vihattu ja rakastettu metalliyhtye

Andy jyrää!

29.08.2022

NFT-bisnekseen lähteneen Andy McCoyn uusin albumi Jukebox Junkie nousi fyysisen albumilistan sijalle kolme. Varsinaisella albumilistalla levy on sijalla 14. Ei paha!

Andyn NFT-taiteesta kerroimme täällä.

Niin albumilistan kuin fyysisen albumilistankin ykköseksi nousi rakastettu ja vihattu metalliyhtye Five Finger Death Punch yhdeksännellä studioalbumillaan AfterLife. Toisena listalla on kotimaista edustusta eli Haloo Helsinki! albumillaan Älä pelkää elämää. Kolmantena on yhä supertähti Harry Styles levyllään Harry’s House ja neljäntenä Suomessa konsertoinut Ed Sheeran albumillaan =.

Scandinavian Music Group nousi uudella Ikuinen ystävä -albumillaan sijalle viisi.

Fyysisen albumilistan kärkipaikalla on siis FFDPToisena on Scandinavian Music Group ja kolmantena tosiaan Andy McCoyn Jukebox Junkie.  Neljäntenä fyysisellä albumilistalla on Madonnan hittikokoelma Finally Enough Love ja viidentenä melodista death metallia esittävä Soilwork & Övergivenheten.

Singlelistan ykkösenä on Gettomasa Shamppanjadieetillä.  Gettomasan lisäksi sinkkulistalla ovat JVG, Ramses II, Sexmane, MD$, William & Biz, Isac Elliot sekä Sexmane kera Costin.

Ainoan poikkeuksen nuorehkojen miesten joukossa tekee ruotsalainen metalliyhtye Ghost, joka on sinkkulistan sijalla kymmenen.

Tsekkaile listat täältä.

Lisää luettavaa