Norjalaisruotsalainen laulaja ja lauluntekijä Ane Brun juhlii myös Suomessa

Ane Brun saapuu Suomeen.

13.12.2022

Norjalaisruotsalainen laulaja ja lauluntekijä Ane Brun juhlii kahden vuosikymmenen mittaista taiteilijantaivaltaan suurella Euroopan-kiertueella.

Kiertue saapuu syyskuussa myös Helsinkiin. Kiertueelta on tähän mennessä julkistettu myös Ruotsin, Norjan ja Alankomaiden konsertit. Brun julkaisee ensi vuonna myös useita eriteemaisia kokoelmia ja lupailee myös uutta materiaalia vielä vuodelle 2023.

Vuonna 2003 Ane Brun julkaisi kriitikoiden ylistämän debyyttialbuminsa Spending Time with Morgan, jota kuvailtiin muun muassa ainutlaatuiseksi, henkilökohtaiseksi laulaja-lauluntekijän ääneksi. Tuo ääni on jokaisen seuraavan levyn myötä ottanut yhä enemmän musiikillisia muotoja ja saavuttanut tasaisesti kasvavan joukon kansainvälistä yleisöä. Viimeisimmän albuminsa Nærmere Brun julkaisi marraskuun 19. päivä. Levy sisältää norjankielisiä käännöksiä Anen englanninkielisestä materiaalista.

Liput juhlakiertueen Helsingin Kulttuuritalon keikalle tulevat myyntiin 15. joulukuuta 2022 klo 10 ja maksavat palvelumaksuineen alkaen 37,50 € lippu.fi:n toimipisteissä.

Keikkatiedot alla.

KONSERTTI:

Ane Brun
Kulttuuritalo, Helsinki 22.9.2023
Ovet: klo 19

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alkaen 37,50 €
Liput tulevat myyntiin 15.12. klo 10 lippu.fi:ssä

Lisää luettavaa