Nyt on mahtavaa psykedeliaa tarjolla! – Sean Lennon ja Primuksen nokkamies perustivat uuden yhtyeen, kuuntelehan tästä!

Sean Lennon tunnetaan kaverina, joka ei pelkää tehdä yhteistyötä monenlaisten muusikoiden kanssa. Les Claypool taas tunnetaan kaverina, jolla on aina aikaa uudelle bändiprojektilla. Kun nämä tyypit päätyivät viime kesänä yhteiselle kiertueelle niin mitäpä siitä seurasi? – No tietenkin uusi yhtye!

The Claypool Lennon Delirium -nimellä kulkeva projekti sai siis alkunsa viime kesänä, kun Claypoolin iki-ihana Primus ja Lennonin Ghost of a Saber Tooth Tiger keikkailivat yhdessä samalla kiertueella. Kaksikko löysi yhteisen sävelen, ja koska Primuksen oli määrä pitää taukoa, Claypool kutsui Lennonin kotitilalleen Rancho Relaxolle kokeilemaan, millaista materiaalia heiltä syntyisi yhdessä.

”Pian hän jo olikin vierastalossani viettämässä lomia, ja me joimme vinkkua, metsästimme sieniä ja heitimme musiikillista pastaa seinille,” kuvailee Claypool Rolling Stonelle.

Lopputuloksena syntyneen The Claypool Lennon Deliriumin on määrä konsertoida ainakin Bonnaroo-festivaalilla ensi kesänä. Toivottavasti kaksikko saa aikaan materiaalia albumiksi asti, sillä lopputulos on juuri sopivasti psykedeelistä häröilyä, josta varmasti ainakin Claypoolin tuotannon ystävät löytävät paljon tarttumapintaa.

Alta voit kuunnella 8-minuuttisen pläjäyksen nimeltä Cricket and the Genie, jolla Claypool pysyttelee bassossa ja taustalaulussa, ja Lennonilta taas taittuvat kaikki muut instrumentit.

Lisää luettavaa