”Olen varttunut uskonnollisessa yhteisössä, jossa jotkut halut ja tarpeet on pitänyt työntää taka-alalle” – Isaac Sene jatkaa läpimurtohittinsä vaaralle flirttailevaa tunnelmaa

Uuden musiikin kilpailussa läpimurron tehnyt Isaac Sene julkaisi uutta.

01.10.2022

Savolainen supertähti Isaac Sene teki tänä keväänä läpimurron Uuden musiikin kilpailussa, ja on sen jälkeen julkaissut kesällä kunnianosoituksen J. Karjalaiselle Jukka-kappaleen muodossa. Eilen häneltä ilmestyi syksyn väriloiston keskelle riehakas ja elämäniloa uhkuva Coco elämä -niminen biisi, jossa hän auringon sävyttämissä lyriikoissa tähtää kohti korkeiden huippujen valloittamista.

”Haluan kaiken, turhankin, ja sanon sen tällä biisillä kovaan ääneen”, Isaac Sene kertoo. ”Olen varttunut uskonnollisessa yhteisössä, jossa jotkut halut ja tarpeet on pitänyt työntää taka-alalle. Elämässäni olen kuitenkin kokeillut kaikenlaisia maailmoja ja tällä biisillä käyn sitä matkaa läpi.”

Biisin tuotannon takaa löytyy Yrjänä, jota voisi kutsua Isaac Senen luottotuottajaksi. Biisi on kokonaisuutena riehakas ja röyhkeä, ja siinä kerrotaan suoraan mitä halutaan. Kaksin käsin voisi tästä kappaleesta haalia itsevarmuutta itse kukin motivaatiota tai potkua elämäänsä kaipaava.

Lokakuun 22. päivä Isaac Sene esiintyy Tavastialla yhdessä Sexmanen kanssa, ja Turun Dynamossa hän esiintyy lokakuun ensimmäinen päivä.

Lisää luettavaa