Oletko jo kokenut Superwood-festivaalin unohtumattoman ja unenomaisen maailman? Tänä vuonna on viimeinen mahdollisuus siihen

Musiikki-, elämys- ja taidefestivaalilla esiintyvät tänä vuonna muun muassa Antti Autio, Brother Alfred, Maukka Perusjätkä ja Moshimoshi.

21.05.2022

Erilaisia taiteenlajeja yhdistelevä ja perinteisen festivaalin rajoja rikkova Superwood puhutti pari kuukautta sitten, kun se ilmoitti jättäytyvänsä kokonaan pois sosiaalisesta mediasta. Alun perin kolmiosaiseksi kaavailtu Itä-Helsingissä järjestettävä urbaani musiikki-, elämys- ja taidefestivaali toteutetaan tänä vuonna viidettä ja viimeistä kertaa.

7.-9. lokakuuta Hotelli Rantapuiston ja sen lähialueelle rakennettavan festivaalin ohjelmaan kuuluu esiintyvien artistien lisäksi ympärivuorokautista ohjelmaa kuten elokuvaesityksiä, akateemisia puheenvuoroja, taidemetsäkävelyitä ja salakapakoita.

”Viskilasillisen voi pysähtyä nauttimaan takkatulen lämmössä kuunnellen artistien uusimpia kuulumisia. Mukana on myös hyvinvointiin liittyvää erikoisjoogaa, bingoa ja loputtomasti uusia mieltä avartavia yllätyksiä. Superwoodissa yhdistyy kaurismäkeläinen pysähtyneisyys ja pohjoinen boutique-versio legendaarisesta Burning man -taidefestivaalista”, tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Antti Autio, Maukka Perusjätkä, Janne Masalin, Pietarin Spektaakkeli, ja Moshimoshi. DJ-ohjelmaa on luvassa ”aamusta aamuun” ainakin Sasu Kaupin ja Mira Luodin johdolla. Katso koko tähän asti julkaistu ohjelma jutun lopusta.

Superwoodin lipunmyynti on nyt käynnissä. Kahden päivän lippu maksaa 99 euroa ja yksittäiset päiväliput 59 euroa. Festareille saa myös hotellimajoituksen sisältäviä VIP-lippupaketteja. Koodia SUPERWOOD22 käyttäessä saat 20 prosentin alennuksen lipuista 30. kesäkuuta asti.

Lippuja voi ostaa tästä linkistä. Lisätiedot tapahtuman nettisivuilta.

PERJANTAI 7.10.
Brother Alfred // Antti Autio // Maukka Perusjätkä // Oakahtoaksek // Pekka Nisu // Janne Masalin // Bobby Oroza // AT’s Roots and Rambling // Neumann duo // Donna and the Dynamiters // Liisa Akimof // Sepikka

WOODTOUR (FRI)
Malla Malmivaara // Neumann // Jori Hulkkonen // Caron Barnes // Emma Salokoski // Ville Leinonen // Rules

LAUANTAI 8.10.
Henrik Heselius & Noux // Pietarin Spektaakkeli // Elmeri // EINI // Mikko Joensuu // Pasa // Lasipalatsi // Jukka Orma // Moshimoshi // Andy McCoy // New Silver Girl // Hassan Maikal // Nomi // Jaakko Eino Kalevi

Lisää luettavaa