”Oli jo aikakin saada täysin naisvetoinen studiokokoonpano” – Pintandwefall tulee taas

Biisi kertoo ikävästä.

14.01.2022

Kotimainen garage rock -yhtye Pintandwefall julkaisee pian uuden albumin. Seventh Baby –niminen levy ilmestyy 25. helmikuuta, ja sen julkaisijana toimii helsinkiläinen indiemusiikkiin keskittyvä levy-yhtiö Soliti.

Tänään julkaistu Aihai on albumin aloitusraita ja ensimmäinen single.

”Biisi kertoo siitä, kun ikävöi jotakuta todella kovasti, ja haluaisi tavata, sillä viime kerrasta on aivan liian pitkä aika. Kysyjä pelkää kuitenkin vaikuttavansa ärsyttävältä pölisijältä ja miettii, pilaako koko jutun liiallisella innostuksella”, kommentoi kappaleen kirjoittanut laulaja-kitaristi Cute Pint eli Ringa Manner (Ruusut, The Hearing).

Seventh Baby on nimensä mukaisesti vuonna 2006 perustetun yhtyeen seitsemäs albumi. Bändi kertoo levyn syntyneen pandemian aiheuttaman keikattomuuden seurauksena.

”Äänitimme albumin heinäkuun kuumimpina päivinä, ja siitä tuli aiempaa kitarapainotteisempi”, Pintandwefall kommentoi ja toivoo, että fanit ovat albumin kuuntelusta yhtä innoissaan kuin yhtye oli sen tekemisestä.

Bändi kertoo olevansa täpinöissään erityisesti Ghost World -yhtyestä tutun Liisa Tanin alias Sir Liselotin kanssa työskentelystä. Tani on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Pintandewallin tulevan albumin.

”Oli jo aikakin saada täysin naisvetoinen studiokokoonpano!”, yhtye kommentoi.

Biisi on kuunneltavissa Spotifyssa ja Soundcloudissa.

Lisää luettavaa