”Onhan tässä urheilujuhlan tuntua” – Combat Rockin tarinan kertovan dokumentin kiertue saapuu Helsinkiin

Dokumentti esitetään tänään Bio Rexissä ja jatkot juhlitaan Bar Loosessa.

22.03.2019

Tee se itse -elämä: Combat Rock tarina -dokumentin ensi-iltakiertue alkoi Joensuusta, pysähtyi eilen Lappeenrannassa ja saapuu tänään Helsinkiin. Elokuva esitetään Bio Rexissä tänään 22.3. kello 19. Lippuja saa edelleen Tiketistä.

Leffan jälkeen jatkot juhlitaan Bar Loosessa, jossa alakerran matalalle lavalle nousevat Combatin konkaribändit Wasted ja Manifesto Jukebox.

Tavoitimme puhelimitse viimeksi mainitussa bändissä musisoivan Jani Koskisen, joka on toinen Combat Rock Industryn perustajista ja dokumentin päähenkilö. Koskinen ei ole ollut läsnä dokkarikiertueen aiemmilla etapeilla, sillä hän vastasi puheluun Saksan autobahnilta.

Manifesto Jukebox aktivoitui jälleen kerran ja sillä oli neljä loppuunmyytyä keikkaa Saksassa. Yhtye oli matkalla lentokentälle, sillä, kuten ylhäällä kerrotaan, tänään pitäisi soittaa Helsingissä.

”Mahtava fiilis on ollut. Ihan kuin ennen vanhaan, sillä erotuksella, että ennen ei ollut tällaisia yleisöjä”, Koskinen kertoo tunnelmistaan.

Koskinen kertoo, että harvoin on odottanut mitään niin paljoa, kuin tätä iltaa dokumentteineen ja keikkoineen.

”Onhan tässä urheilujuhlan tuntua. Vanha jengi on kaivatunut koloistaan. Voi olla, että menee roska silmään muutaman kerran illan aikana.”

Uutisia seuranneet tietävät, että toinen Combatin perustajista, Janne Tamminen aloitti hiljattain Hämeenlinnan Suistoklubin promoottorina. Dokumentti jättää kuitenkin avoimeksi sen, mitä Koskiselle kuuluu Combatin laitettua lapun luukulle.

”Hyvää kuuluu! Ajan raitiovaunua eli kuuntelen vuoron perään musaa ja humalaisten sössötystä. Siis sitä, mitä kaikilla kiertueilla on treenattu”, Koskinen naurahtaa.

Rumban arvio dokkarista löytyy täältä. Tarkempaa aikataulua ja muuta infoa illan kulusta löytyy Facebookista. Dokumentin ensi-iltakiertue päättyy huomenna 23.3. Jyväskylään. Alla leffan traileri.

Lisää luettavaa