A-P Nikkola on kadonnut jälleen – Studio Julmahuvin Die Kühe -sketsin saksalaisetsivät heräävät henkiin uudessa musiikkivideossa

Ensiesityksessä Pasin ja Anssin AaPee.

02.02.2018

”Suomiräpin Matiksi ja Tepoksi” itseään kutsuva duo Pasi ja Anssi julkaisi ysäriestetiikan kaltevalla pinnalla luistelevan singlen AaPee. Kappale on saanut inspiraationsa Studio Julmahuvin sketsistä Die Kühe, jossa saksalaisetsivät yrittävät selvittää mäkilegenda A-P Nikkolan katoamista.

”Ollaan käytetty varmaan satoja tunteja Studio Julmahuvin parissa kouluaikoina. Nuo sketsit pyörivät kaikissa bileissä taustalla ja iso osa meidän huumoristamme juontaa juurensa noihin aikoihin”, Pasi ja Anssi kommentoivat.

Olikin siis loogista, että kyseisen biisin musiikkivideolla tehdään kunniaa legendaariselle sketsisarjalle. Pasin ja Anssin lisäksi videon tekijätiimin, aina kuvaajasta ja valaisijasta alkaen, kerrotaan koostuvan Studio Julmahuvin faneista. Esiintyjäkaartin sinetöivät alkuperäiset Dieter ja Berner eli Petteri Summanen ja Jukka Rasila.

”Petteri ja Jukka olivat hyvillä mielin kuvauksissa ja tykkäsivät biisistä. Die Kühe -sketsin kuvauspäivänä oli välillä hyvin epärealistinen olo, kun ryysti kahvia Bernerin ja Dieterin kanssa. Saatiin monet naurut legendaaristen hahmojen heittäytyessä rooleihinsa”, Pasi ja Anssi kertovat.

Mutta missä on A-P Nikkola?

”A-P Nikkolaa ei olla saatu kiinni. Vähän jännittää miten hän tähän suhtautuu. Tarkoitus ei ole kuitenkaan tehdä pilkkaa, vaan nostaa nuorten fanien tietoutta lajista, sen sankareista ja tuosta legendaarisesta sketsistä.”

Tämän on ymmärtänyt myös Berner, siis Rasila:

”Tämähän on hieno juttu ja kunnia myös alkuperäistä sketsiä kohtaan.”

Katso video alta:

Lisää luettavaa