Pallikohu paisuu – Trinidadin terveysministerin mukaan supertähden väite kivuliaista koronakiveksistä ei pidä paikkansa

Nicki Minajin väitteitä korjaillaan.

Youtube

Kerroimme eilen täällä, miten Nicki Minaj jätti Met Galan väliin New Yorkissa. Nickillä on vielä ”omat tutkimukset” kesken mitä tulee koronarokotusten haittoihin ja vaaroihin, ja koska gaalaan pääsi vain rokotettuna, jätti Nicki kekkerit kokonaan väliin.

Asiasta Nicki kertoi Twitterissä. Eniten huomiota keräsi kuitenkin laulajan kertomus serkkunsa kaverista Trinidadissa.

Minaj kertoi kuulleensa Trinidadissa asuvalta serkultaan, miten tämän kaveri oli saanut koronarokotteen. Minajin mukaan hänen serkkunsa kaverin kivekset olivat turvonneet rokotteen takia ja hänestä oli tullut impotentti. Paisuneet pallit ja impotenttius olivat serkun kaverin tulevalle vaimolle liikaa, ja tämä perui häät, jotka oli ollut määrä järjestää muutaman viikon päästä.

Yhdysvaltojen tunnetuin korona-asiantuntijalta Anthony Fauci kertoi CNN-kanavalla, miten maailmalla ei ole löytynyt yhtäkään todistettua tapausta siitä, että korona voisi aiheuttaa kivesten turpoamista. Nyt myös Trinidadin terveysministeri Terrence Deyalsingh on katsonut tarpeelliseksi konrjata Nicki Minajin väitteitä.

”Sellaista ei ole tapahtunut. Mikä tässä on surullisinta on se, että jouduimme eilen tuhlaamaan kallisarvoista aikaa tällaisen asian tutkimiseen ja mahdollisesti sairastuneen etsimiseen, sillä otamme kaikki tällaiset väitteet vakavasti, tulevat ne sitten sosiaalisen median kautta tai valtavirtamedian kautta”, Deyalsingh sanoi vähemmän tyytyväisenä ja jatkoi:

”Väitteillä ei ole yksinkertaisesti minkäänlaista todellisuuspohjaa. Tuollaista ei ole tapahtunut missään päin maapallolla.”

Nicki Minaj väitti eilen, että hänen Twitter-tilinsä suljettiin eilen koronatwiittiensä jälkeen. Twitterin edustaja on kuitenkin kertonut, ettei tämä(kään) väite pidä paikkansa.