Perjantaina saa ensi-iltansa Dingo-musikaali – Neumann antanut projektille siunauksensa, pääosassa monille tuttu laulaja

Dingo-musikaali nähdään Raumalla.

13.06.2022

Rauman kesäteatterissa saa ensi-iltansa 16. päivä kesäkuuta ensi-iltansa musikaali Dingo-yhtyeestä.

Musikaalin ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva sekä Kaisa Kuikkaniemi. Heistä jälkimmäinen tunnetaan kehutun Kaikki huutaa Dingo -kuunnelmasarjan kirjoittajana. Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta.

”Vanhana Dingo-fanina otin tietysti kuunnelmasarjan haltuun ja siinä samassa meni kuunteluun kaikki oheismateriaalikin. Otin välittömästi yhteyttä sarjan kirjoittaneeseen Kaisa Kuikkaniemeen ja sain hänet aisaparikseni näytelmää kirjoittamaan. Muuta yhtäläisyyttä kuunnelmasarjaan ei ole kuin omaelämänkerrallisuus. Myös Neumann piti ideasta ja antoi sille siunauksensa. Olemme siis vanhan kipparin suojeluksessa”, kertoo näytelmän myös ohjaava Otto Kanerva.

Neumannia musikaalissa näyttelee Pimeys– ja Joel Herttua -yhtyeistä tuttu Joel Mäkinen. Hänet on nähty aiemmin myös esimerkiksi We Will Rock You -musikaalissa. Muita Dingon jäseniä esittävät Patrik Hvitsjö, Taneli Läykki, Pyry Smolander ja Olli Tulkki.

Dingo-musikaali on Rauman kesäteatterin ohjelmistossa 16.6.-6.8.

Lisää luettavaa