Mölyä, meteliä, maanisuutta, kauneutta – kuuntele suomalaisen kokeellisen musiikin kermaa

23.07.2013

267 lattajjaa kokosi kokeelllista musiikkia kokoelmaan.

(Kuva: Can Can Headsin Facebook-sivut)

267 lattajjaa on kokeellista musiikkia julkaiseva levy-yhtiö. Valtavirran ulkopuolella operoiva pikkuruinen yhtiö on vuosien varrella julkaissut jo yli sata erilaista äänitystä. Lähinnä pienillä painosmäärillä ja cdr- ja kasettijulkaisuilla operoiva yhtiö keskittyy toisaalta kokeellisen musiikin äärimmäiseen laitaan (The Skaters), toisaalta taas jopa valtavirtasoundeja lähestyviin elektronisiin artisteihin (Greippi).

Uusin 267 lattajjaa -julkaisu on The Other Side of Sarfsalö. Digitaalisessa muodossa julkaistulle levylle 39 artistia ja bändiä on tehnyt kappaleen tämän vuoden huhtikuussa otettujen kuvien inspiroimana. Levyltä löytyy kappaleita niin äkkiväärän nykimisen mestareilta Can Can Headsiltä, Punk in Finland -legenda Lörssöniltä kuin Musti Laiton -ääniorkesteriltakin. Erityismaininta on annettava myös Juuso Paason kauniille Paperia metsä -tunnelmoinnille.

The Other Side of Sarfsalöa pääset kuuntelemaan täältä. Samoilta sivuilta voi myös ostaa mainion kokeellisen musiikin kokoelman itselleen haluamallaan hinnalla.

267 lattajjaan Facebook-sivuille pääset täältä.

Lisää luettavaa