Pois alta! Megadeth jyräsi Suomen virallisen listan ykköseksi

Albumilistan uutuudet painottuvat metalliin ja rokkiin.

12.09.2022

Viikolla 36 Suomen virallisen listan kärkeen nousee Megadeth uudella albumillaan The Sick, the Dying… and the Dead! Kuusi vuotta edeltäjänsä jälkeen ilmestynyt levy on kesäkuussa Suomessakin vierailleen thrash metal -yhtyeen pitkän uran kuudestoista.

Albumilistan viiden kärki näyttää Megadethin kiilausta lukuun ottamatta melko samalta kuin viime viikolla.

Viime viikon ykkönen Etta albumillaan Tykkäät kummiski on sijalla kaksi, ja Haloo Helsinki! nousee kolmanneksi. Yhtyeen levy Älä pelkää elämää on ollut listalla jo 52 viikkoa putkeen. Harry Stylesin Harry’s House pitää pintansa sijalla neljä, ja viidentenä on Erinin viime viikon uutuus Miljoona vastausta.

Megadethin ohella albumilistan uutuuksia ovat CMX:n uusintajulkaisu Talvikuningas (sija 7.), Tuomari Nurmion (Alias Judge Bone) & Knuckleboar Oscarin albumi Believe it or Not (12.), ja saksalaisen power metal -yhtye Blind Guardianin The God Machine (19.).

Singlelistan ykköspaikalle nousee viime viikon kakkonen, David Guettan & Bebe Rexhan I’m Good (Blue).

Sijoille 2-4 nousee joukko uusia kappaleita: Davin ja Ardian Bujupin Rakastunut Gangstaan (Lotto remix), Faben ja JVG:n Koko yö, ja Markus Antonion ja Lavaredon Huulet. Viidentenä on Gettomasa, joka jatkaa Shamppanjadieetillä kärkisijoilla viidettätoista viikkoa putkeen.

Singlelistalle nousee uutena kappaleena myös Vesalan ja Kaija Koon yhteisbiisi Nopee hopee, joka löytyy sijalta 19.

Lisää luettavaa