Poppia ja räppiä yhdistelevä Sana jatkaa itsevarmojen asennebiisien parissa – Tää biisi on sulle

Uusi kappale on Sanan kolmas single tänä vuonna.

29.04.2023

Modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana jatkaa vahvalla sanomalla varustettujen singlejulkaisujen parissa. Alkuvuodesta ilmestyneet Palanut maa- ja Legenda-sinkut – joista kerroimme täällä ja täällä – saavat nyt seurakseen kappaleen nimeltä Tää biisi on sulle. Uusi julkaisu on petetyille omistettu voimalaulu, jossa Sana tarkastelee aihetta tyylilleen ominaisesti asenteella.

”Usein petetty häpeää tilannetta, ruoskii ja syyllistää itseään, eikä kehtaa kertoa asiasta edes läheisilleen. Itsetunnon kadottua petetty kuvittelee ansaitsevansa kaiken sen ikävän kohtelun, ja ajattelee vääristyneesti, ettei saisi parempaa. Todella surullista, mutta valitettavan tuttua tekstiä. Siksi halusin tehdä biisin, jonka avulla yhä useampi saa voimaa lähteä huonosta ihmissuhteesta, ymmärtää ansaitsevansa aidon onnen ja julistaa omaa upeuttaan!”, Sana kertoo kappaleesta.

Alun perin räppärinä tutuksi tullut, viime vuonna 50 Centin Suomen-kiertueella lämppärinäkin esiintynyt Sana on kehittänyt laulutaitojaan viime vuosina ja vie voimakasta sanomaansa eteenpäin käyttäen ilmaisukeinona niin melodista laulua kuin räppäämistä. Artisti tunnetaan musiikkinsa lisäksi kehorauhan, terveen itsetunnon ja itsensä rakastamisen puolestapuhujana.

”Olen inhonnut ihan jokaista solua itsessäni. Se oli murskaavaa. Tämä biisi onkin samalla muistutus itselleni, etten ikinä enää palaa sellaiseen elämään tai ihmissuhteeseen, joka saa mut voimaan pahoin, ja jossa mua kohdellaan huonosti.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa