Porisperen ensimmäiset kiinnitykset julki – kova kattaus kotimaisia nimiä, pääesiintyjänä Within Temptation

Mukana muun muassa J. Karjalainen, The Rasmus, Stratovarius ja Beast In Black.

11.12.2022

Ensi vuonna 12 vuotta täyttävä Porispere on julkistanut teeman mukaisesti ensimmäiset 12 ensi vuoden artistia. Festivaali järjestetään Porin Kirjurinluodossa 4.-5. elokuuta.

Tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty sinfoniametalliyhtye Within Temptation. Bändi esiintyi Suomessa tänä vuonna Jämsän Himos Metal Festivaleilla.

Hollantilaisyhtyeen lisäksi Porispereen on kiinnitetty monipuolinen joukko kotimaan kovimpia nimiä. Raskaampaa puolta edustavat syyskuussa kehutun Survive-albuminsa julkaissut Stratovarius ja parhaillaan Nightwishin lämppärinä ympäri Eurooppaa kiertävät Beast in Black ja Turmion Kätilöt.

Kevyempää musiikkia ovat edustamassa suomalaisten ikisuosikki J. Karjalainen, Anna Puu, Gasellit, Ursus Factory, Olavi Uusivirta ja Rumbankin hiljattain haastattelema Gettomasa. Lisäksi mukana ovat The Rasmus ja Moon Shot.

“Viime kesän myrskyt on unohdettu ja suuntaamme kohti tulevaa ennakkoluulottomasti ja itsevarmasti aurinkoisissa merkeissä. Olimme itse enemmän kuin tyytyväisiä koeponnistettuihin alueuudistuksiin ja kolmen lavan kombo Lokkilava–Kesäteatteri–Areena toi Porisperen tekemiseen jälleen uutta kipinää”, promoottori Harri Vilkuna kommentoi.

”Ensimmäinen tusina artisteja on nyt julkaistu, ja alkuvuodelle on luvassa täydennystä peräti 15 mielenkiintoisen nimen verran. Se on tästä eteenpäin sommartiden hej hej, anyway“, promoottori Harri Vilkuna kommentoi.

Porisperen liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. Lisätiedot Porisperen nettisivuilta.

Porisperen 12 ensimmäistä artistia:
Within Temptation (NED)
J. Karjalainen
The Rasmus
Stratovarius
Beast In Black
Turmion Kätilöt
Anna Puu
Gasellit
Moon Shot
Ursus Factory
Olavi Uusivirta
Gettomasa

2 päivän liput 95 € / 105 €
2 päivän VIP-liput 200 €
1 päivän liput 57,50 € / 63 €

Edullisemmat hinnat S-etukortilla 31.12.2022 asti.

Tapahtuma on K-18. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään vanhempien seurassa, mahdollisuus olla alueella klo 21 asti.

Lisää luettavaa