Ramses II paljasti Rumballe, miten päivätyöt ovat taakse jäänyttä elämää: uudella singlellä vierailee JVG

Uutta Ramses II:sta.

04.11.2022

Villieläin -hitistään tuttu artisti Ramses II julkaisi tänään perjantaina 4. päivä marraskuuta uuden kappaleen. Löylyä lissää on bailubiisi, jolla vierailee JVG.

Rumba haastatteli Ramses II:sta alkuviikosta. Tuolloin hän kertoi yhteistyöstä seuraavaa:

”Alusta asti, kun Löylyä lissää -biisiä valmisteltiin, puhuimme tuottajani Santtu Okkosen kanssa, että JVG olisi tähän täydellinen featti. Toki tiedostimme, että jäbät on varmasti todella kiireisiä, eivätkä lähde ihan joka juttuun ja alkuun se oli vielä sellaisella haavetasolla se ajatus.

Kesän lopulla vietin Flow-festareilla aikaa meidän yhteisen kaverimme kanssa ja rohkaistuin kysymään, että voisinko saada Villen yhteystiedot ja että olisiko hänen mahdollista kertoa Villelle alustavasti mitä meillä olisi mielessä. Sain yhteystiedon ja soitin Villelle. Hän lupasi kuunnella Jaren kanssa biisin ja palata asiaan. Pari päivää siinä meni, kun heiltä tuli viestiä takaisin about näin: ”Täähän on bängeri, messissä ollaan!” Se tuntui sillä hetkellä aika tosi upeelta.”

Ramses II myös paljasti haastattelussa, että keskittyy tätä nykyä täysillä musiikkiinsa. Ramses II:n haastattelun voit lukea täältä.

Kuuntele kappale ja katso sen video alta.

Lisää luettavaa