Räppäri Benny the Butcheria ammuttu

Mitään pahempaa ei käynyt.

Räppäri Benny the Butcheria ammuttiin viikonloppuna ryöstön yhteydessä Houstonissa.

TMZ-sivuston mukaan Benny the Butcher oli ystäviensä kanssa Walmart-kauppaketjun parkkipaikalla, kun heidän viereensä ajoi auto. Autosta hyppäsi viisi miestä, jotka halusivat ryöstää haltuunsa Bennyn korut ja muut arvoesineet.

Kun Benny the Butcher ei totellut tarpeeksi nopeasti, eräs ryöstäjistä ampui tätä peräti viisi kertaa jalkaan. Tekijät pakenivat paikalta tämän jälkeen, eikä heitä ole saatu kiinni.

Benny the Butcher kiidätettiin sairaalaan. Luodit osuivat onneksi Bennyä vain jalkaan, joten hän ei missään vaiheessa ollut hengenvaarassa.

35-vuotias Benny the Butcher on julkaissut kaksi studioalbumia, mutta sitä ennen hän pukkasi pihalle peräti 20 mixtapea. Kovassa nosteessa oleva räppäri on ollut fiittaamassa muun muassa T.I:n, Freddie Gibbsin ja Lil Waynen levyillä.

Benny the Butcher oli mukana DJ Kayslayn Rolling 50 Deep -biisillä, johon ilmestyi viikonloppuna video. Mukana kappaleella on 50 räppäriä aina Billy the Butcherista Raekwoniin, Bun B:stä Ghostface Killahiin ja Ice T:stä Melle Meliin.

Katso video alta.