Saatana saapui Sörnäisiin ja muita tarinoita – Laineen Kasperilta kolme levyä suoratoistopalveluihin

Sinä olet siinä ja Laineen Kasperia nyt enemmän streamattavana.

12.04.2018

Laineen Kasperi on yksi Suomen arvostetuimmista räppäreistä, joka muistetaan mielenkiintoisista riimeistään ja rajoja kolkuttelevista taustoistaan. Yksi Kasperin kehutuimmista teoksista on kolmas albumi Saatana saapuu sörnäisiin, joka sai Rumbalta arvosanaksi ”suopean”. Sen arvion voit lukea täällä.

Harmillisesti kun ihmisten kuuntelutottumukset ovat ajaneet suoratoistopalveluiden pariin, niin tätäkään levyä ei ole Kasperilta sieltä löytynyt. Muita puuttuvia ovat olleet Kasperin kaksi ensimmäistä teosta, mutta myös SSS-levyä uudemmat Olet tässä / Du är här / You Are Here ja Pako-Laine -levyt ovat puuttuneet suoratoistopalveluista.

Nyt näiden kahden viimeksi mainitun ja Saatana saapuu sörnäisiin -levyn kohdalla tilanne korjautuu ja levyjä pääsee kuuntelemaan useimmissa suoratoistopalveluissa.

Tämä on hyvin iloinen asia ja saattaa herätellä muitakin unohdettuja suomirap-helmiä esiin ja kuunneltavaksi suoratoistopalveluihin.

Mikäli siis käytät jotakin suoratoistopalvelua, niin suosittelemme siirtymään Laineen Kasperin pariin. Mikä sen mukavampaa, kuin kerrata nopeasti mitä aamu kuudelta tapahtuikaan. Esimakua vanhemmasta Kasperi-materiaalista saat alta.

YouTube video

Lisää luettavaa