Sakaran tuorein kiinnitys ja Mokoman lämppärinäkin kiertänyt Stoned Statues valmistelee debyyttilevyään

Eilen julkaistiin yhtyeen toinen single, joka muistuttaa, ettei kuva kerro koko totuutta.

12.02.2022

Stoned Statues on sitten viime marraskuussa julkaistun debyyttisinglensä myötä yltänyt vaikuttaviin saavutuksiin: loppuvuodesta yhtye kiersi Mokoman lämppärinä ympäri Suomen, ja nyt alkuvuodesta kolmikko palkittiin Kaaoszinen yleisöäänestyksessä vuoden tulokkaana. Eilen Stoned Statues julkaisi toisen singlensä, joka on nimeltään Glory Pictures, ja julkaistiin totta kai Sakaran toimesta, bändi kun on kyseisen levy-yhtiön tuorein kiinnitys.

”Me janoamme täydellisyyttä illuusion pohjalta. Tutkimme asioita pintapuolisesti ja teemme päätelmiä toisistamme sen perusteella, vaikka meidän tulisi muistaa ettei maailmamme juurikaan eroa toisistamme”, yhtye avaa Glory Pictures -biisiä. ”Jokaisella on oma tarina kuvien takana, eivätkä kuvat kerro koko totuutta.”

Itsevarman painavasti päälle puskeva biisi viekin ajatukset kerroksellisuuteen ja tekaistujen filttereiden rikki räjäyttämiseen, kun kappale mellakoi vilpittömällä kiihkolla läpi hauraiden pintojen suoraan kivenkovaan, kouriintuntuvaan ytimeen.

Vuonna 2019 alkunsa saanut Stoned Statues koostuu Tampereen musiikkilinjalla toisensa tavanneista laulaja-basisti Jenna Kosusesta, rumpuja soittavasta Allu Tanskasesta, sekä kitaristi Markus Hakalasta. Yhtyeen debyyttilevy ilmestyy 22.4.2022, ja ensi kevään ja kesän aikana bändi nähdään muun muassa Seinäjoen Mars-festivaaleilla, Turun Knotfestissä sekä Hyvinkään Rockfestissä.

Alta näet Glory Pictures -musiikkivideon. Tästä taas pääset Stoned Statuesin haastatteluun, jossa bändi vastaili Rumban Tutkalla-kysymyspatteriin.

Lisää luettavaa